Már a beszokatasnál beteg lett, ciki hogy nem vigyáztam eléggé vagy nem erősítettem eléggé az immunrendszerét és 4nap után beteg?
Sztem könnyen beszokik mert már akart volna menni, már ugy elvolt, de most megszakadt, nem biztos , de lehet még 2-3napig ithon kell maradnunk, es nem akartam volna hogy mar a beszokatasnál ez tortenjen, mert biztos kell újabb gyerekeket beszokassanak , es lehet miattam elhúzódik.
Szerintetek?
Eddig nemnagyon volt beteg (igaz sokaig szopizott 18hósig)
Kisfiam ment egy hetet, egy hete itthon van, de nem gyógyult meg 100%-osan, szerintem jövőhéten is itthon lesz...
Mindenki ezt mondta, az összes ismerősöm, a védőnő, a gyerekorvos, hogy ez egy ilyen időszak lesz, hogy egy hetet megy, kettőt otthon lesz és kezdődik elölről.
Csak nekem új munkahelyem van, a páromnak is hamarosan új lesz, ki tudja meddig fogják ezt tolerálni. Az én munkahelyemen már megmondták, hogy ha havonta 2 hétre eltűnök, akkor ki fognak rúgni. Akkor aztán nem tudom mit csinálok, mert csak ez a munkahely van a városban 8-4-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!