Más gyereke is 3 nap bölcsibe járás után beteg lesz?
Utolso,jezusom. Nem normalis 😆😆
Az enyem bolcsisen az elso evben ket hetente lett beteg,.minden alkalommal fulgyulladassal-> antibiotikum. A 6.kura utan mondta az orvos, hogy hat lehet hogy ki kéne venni,ha 8 honap alatt ennyiszer beteg. A ful betegseget kinotte,de 9 eves es ugyanugy havonta beteg! Szeptemberben ment ket napot ,csut pentek ahogy indult az év,vasarnap mar lazas volt. Nem tudom mikor mulik el. Most megy az ocsi oviba, most mar ket felol jon a lepra/dogvesz. Nagyon bele vagyunk faradva. Nekem sem home officos a munkahelyem,ket gyerek+sajat betegseg legalabb 2 het. Mert hat virusos,en is elkapom. Katasztrofa
Az én fiam is nagyon sokat volt beteg, de én home officeban dolgozok. Nem tudom hogy tudtam volna másképp megoldani.
Most nagycsoportos, ritkán beteg es gyorsan gyógyul már, de így is 2-3 havonta van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!