Mi a véleményetek a bölcsődéről?
Ebben a bölcsiben teljesen más a rendszer így tapasztalatok és gondozók elmondása szerint, férjem barátjának az anyukája ott dolgozik, így nyugodt vagyok afelől, hogy ha ő úgy látja, hogy nem jó neki szólni fog, meg azért azt a gyereken is észre lehet venni, de nyugodtabb vagyok így, hogy van ismerős akit a gyerek is jól ismer.
Egyébként az én lányom nem unatkozik itthon, rengeteget játszunk és hálistennek nagyon jó családom van nekem is és a férjemnek is, mindennapos vendégek a mamik és a papik is. Hétvégente pedig a kereszt szülők is jönnek.😊
Sztem kezdesz begajdulni kerdezö a sok othonletbol.
Nagyon nem normális a viselkedésed ,az elso 2oldalig jutottam de nagyon hiszti vagy.
Vki masnak mas a velemenye akkor ki kell kiverni a hisztit ugye?
Inkább nézz magadba , nagyon nen birom az ilyen emberwket akik mindenbol bajt csinalnak,nagyon negativ vagy, de ezen valtoztathatsz ha van kello intelligenciad.
Bocsi de ez sok volt
Egyébként az én lányom nem unatkozik itthon, rengeteget játszunk és hálistennek nagyon jó családom van nekem is és a férjemnek is, mindennapos vendégek a mamik és a papik is. Hétvégente pedig a kereszt szülők is jönnek.😊
De te le akarod passzolni a gyereket abban a kevés időben amit kettesben tölthetne veled. Gratulálok mintaanyu:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!