Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Megbántad, hogy nem adtad...

Megbántad, hogy nem adtad bölcsibe most szeptembertől itt a válság kapujában?

Figyelt kérdés

Férjem vállalkozó, vannak bérbe adott ingatlanjaink. Nem pazarlunk, jól élünk, van megtakarításunk.

Én olyan 250 körül kerestem mikor eljöttem. Ez max picit emelkedhetett azóta. Másik városba járok dolgozni, szóval meg kellene oldanom, hogy ki viszi ki hozza a gyereket, ha apa nem ér rá. És eleg sűrűn kezd koran reggel, es csak este ér haza.

Viszont!

Nyomaszt, hogy itt mindenki a válságról beszél, az óriasi drágulásokról és én nem teszek hozzá semmit a csaladi kasszához.

Ti megbántátok, hogy nem mentetek vissza dolgozni? Vagy meggondoltátok magatokat es mégis bölcsibe adjátok?

Itt már lezajlott a jelentkezes májusban.

2022. júl. 13. 12:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
(10-es vagyok, a munkahelyem megszűnt, azért maradok itthon vele addig)
2022. júl. 13. 15:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Most 2,5 éves, egyáltalán nem bántam meg, majd visszamegyek dolgozni ha 3-3,5 éves lesz. Amit kaptam csedet, gyedet bőven elég volt hogy kipótoljuk a költségvetést mostanáig. Most kicsit majd visszaveszünk a költésből, meg a másoknak való eztazt veszünkből, de így se fogunk azért éhen halni.
2022. júl. 13. 16:20
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem bántam meg, dehogy. Sőt, ha nem vagyunk rászorulva 250ezer Forintért vissza sem mennék dolgozni. Pláne, hogy 20ezer Forinttal kevesebb csak a gyed amit kapok. A fizetésem kétszer ennyi lenne, de nem érné meg nekem feláldozni a gyerekkel tölthető időt, csak hogy elmondhassam magamról, hogy valamivel többet be tudok dobni otthon a perselybe. Nem éhezünk, jól elünk szerencsére. Többet ér mindkettőnknek, hogy nem dadusok nevelik a gyerekünket.
2022. júl. 13. 17:03
 14/15 NTBS ***** válasza:
Próbáld meg a részmunkaidős állásokat.
2022. szept. 10. 21:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Válságok voltak,lesznek kb év tizedente. Párat már én magam is túl éltem 😉.Kár panikolni,az okozza az igazi vész helyzetet. Pénzügyi edukáció nagyon fontos. Kezdő Vállalkozásunk van igen,covid alatt kezdtük, lám még mindig megy 🤣 élünk. Nem élünk nagylabon sajnos, csedből gyedből félre tettem, iskolát kezdek el, drága, több év, mi lesz itt a válság, lesz mit enni ? , még millió dolgon lehetne keseregni,de mindig magadba fektetni a legnagyobb befektetés. Válságok közepén is! Mert elmúlnak. Addig a pénzünket úgy osztjuk be, hogy jusson és maradjon is. Lemondasok, kompromisszumok Ideiglenesen. Ne megijedèsböl menj vissza dolgozni, vagy mert a besavanyodott "mindenki" akit említettél azt mondják itt a világ vége... Ha érzed hogy kell más tevékenység az anyaság mellett, vagy mert szeretnél pénzt keresni és hozzá tenni a ht-hez, ez oké. De ne a külső nyomás legyen a vezető szál, lehet csak irigyelnek mert nem roskadsz össze a pluszban a munka alatt kicsi gyerekkel. És a vállalkozókra nagyon irigyek az embereket. Inkább irigyek pedig utánuk Is lehetne csinálni egy kis kitartással..de utálni még vészmadàrkodni könnyebb.Remélem nem voltam bántó, jó szándékkal írtam csak fura a stílusom tudom. 😃
2022. szept. 11. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!