Milyen dátumot kell írni a munkáltatóira?
Megyek vissza dolgozni, viszont előtte ki kell vennem a felgyűlt szabadságomat.
A bölcsi felvételhez a munkáltatóira azt a dátumot kell ráírni amikor elkezdem tölteni a szabadságot (tehát még itthon vagyok) vagy amikor már letelt a szabadság és ténylegesen megyek dolgozni?
Köszönöm, én is így gondolom.
Amikor a szabadságomat töltöm, akkor már állományban vagyok, nem vagyok fiz.nélkülin.
A szabadságom fele pedig bőven elmegy majd a beszoktatásra.
Nekünk kiemelték, hogy a beszoktatás első napja már papíron aktív munkaviszonynak látszódjon.
Nekem szándéknyilatkozatom volt akkor, arra is a beszoktatás első napját kellett írni.
4
Ha szabadságon vagy, akkor aktív a munkaviszonyod, csak szabin vagy..
Mint mondjuk nyáron..
Ez erősebb a szàndéknyilatkozatnál.
4 vagyok. Én ezt tudom.
Aktív=már nem passzív, mint GYED pl.
Nekem is az első beszoktatás nap volt aktív, de én is mèg szabadságot töltöttem. Én a hivatalos megfogalmazásként használtam az aktív szót, nem fizikálisan aktív.
Amúgy szerintem nincs olyan hogy erősebb vagy kevésbé erős. Nekem is ugyanúgy be kellett mutatnom az első napon a már frissített munkáltatóimat. Szándéknyilatkozat májusban kellett a jelentkezéshez, mi ezután októberben kezdtük a bölcsődét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!