Ha kisbabával vagyok otthon gyeden, akkor a nagyobb gyereket (2 éves) csak fizetős bölcsődébe tudom beadni? Létezik egyáltalán ingyenes bölcsi?
De miért nem jó a csana?Az fizetős (de mint írtad, ilyen is érdekel) és oda napi pár órára vagy ha futja, egész napra is be lehet adni. Nálunk ugyanazok a bölcsis nénik csinálták azt is, de egy ajtóval arrébb ugyanabban az emeletes házban :)
Vagy várjátok meg az ovit, de két és fél (persze ha elég érett, önálló) meg három és fél évesen is bevettek hozzánk is gyerekeket, és mindig voltak páran, akik év közben jöttek.
A magánbölcsibe nem kell munkaltatói.
Amúgy az én januári kislányomat se veszik fel 3 évesen oviba (meg senkit a mi kerületünkben). Megtehetnék, de akkora a túljelentkezés mert sok a gyerek itt, hogy csak tanév elején vesznek fel gyereket, es meg akkor se tudni, hogy a szomszéd utcába vagy a kerület masik felebe (ami 1 óra bkv).
Szomszed kerület meg lasszóval fogja a gyereket, ott bármikor be lehet jutni.
Csak azért írom hogy sok minden van.
már a magánbölcsibe is kell munkáltatói, ha az ember olyan helyen él
Bp agglomeráció elég telitett bölcsi szempontból, nálunk pl kizárt higy csak úgy beadd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!