Pesti bölcsisek, mi a helyzet most betegségek terén a gyerekekkel/bölcsikkel?
Gondolom ősztől tavaszig folyamat betegek ugye?
Kisfiunk indulna bölcsibe, de a helyzettel kapcsolatba kétségeink támadtak. Úgy olvassuk halljuk katasztrofalis a helyzet, minden héten betegek a kicsik és alig járnak .
az elején kb minden gyerek folyamatosan betegeskedik, ez a közösségbe kerüléssel jár
ha most nem, majd az oviban
Utolsó
Megkérdezhetem milyen kerület?
Ez elég durva arány a 3 hét/2 hónap
2.kerület.Igazából 7 hétből járt 3-mat, kétszer két hétre lett beteg,hiába a második hétre már csak orrfolyás volt,nem vihettem.Régen ebből nem csináltak problémát (covid előtt)
Azt mondták sokan vissza mondták a covid miatt is,és vannak akik kivették,hogy inkább mégse viszik.
Értem, köszönöm.
Sajnos mi se tudjuk mi legyen a megoldás. Próbáljuk meg vagy se. Bár azt veszem le, hogy igazából oda se tudnak szokni mert utána újra kiesnek heteket…
Akkor meg annyira megse viselné meg őket ha 2 hét betegség után nem mennek többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!