Szükséges előre jelezni a bölcsiben, ha valamelyik nap előbb szeretném vinni a gyermeket a szokásoshoz viszonyítva?
Nem, nem kell szólni, ha előbb viszed. Ha 6kor nyitnak, akkor 6ra odaviheted. Akkor érdemes szólni, ha később mennél érte, mint szoktál, hogy se ők, se a gyerek ne aggódjon, miért nem vagy még ott.
Amúgy nem kellene iylen negatívan hozza állni azokhoz, akikre a gyereked bízod. Simán csak meglepődtek, hohy miért vitted ilyan korán, ha mindig később szoktad.m
A házirendben benne kell lennie, hogy mikor lehet és mikor nem (étkezések alatt pl.).
Mivel nem volt reggeliztetés, viheted, amikor akarod, nem kell külön szólni.
Én csak azt nem értem, hogy miért itt téma ez, ahol vad idegenek azt sem tudják melyik város melyik bölcsijéről van szó, honnan tudnánk mi a szokás... ahelyett hogy vagy más anyukáddal, vagy a gondozókkal beszélned meg.
Főleg azt a részét, ki nem tetszik leginkább a szituációban.
Amugy Én ha előre tudom hogy jövő szerdán 8ra 50 kilométerrel arrébb kell lennem, szólok, ha aznap sos-ben derül ki, akkor beszélned, megmondom bocsi, aztán megyek a dolgomra. Attól hogy mikor szoktam vinni, vihetem bármikor.
Az, hogy meglepődtek, az nem azt jelenti, hogy nem tetszett nekik.
Túlkombinálod. Ha a gyereknek azt mondták, hogy máskor nem kell ilyen korán felkelni, akkor azt a gyereknek mondták. Majd ha neked mondják, akkor reagálj rá.
Egyébként elárulom: neked azért nem mondták, mert semmi joguk nincs megszabni, hogy 8-ra vagy 7-re viszed a gyerekedet, és ezt ők is pontosan tudják. Az, hogy ők munka nélkül vannak munkaidejük első egy órájában, mert nincs ott egy gyerek sem, te meg ezt lerövidíted azzal, hogy 7 előtt odaviszed a gyerekedet, nehogy már emiatt te érezd rosszul magadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!