Kimaradt pelusokat a bölcsődék beveszik?
Van 3 csomag bontatlan pampers premium care pants 4-es pelus, + 1 csomag bontott amiből kb.10db hiányzik.
Ezt a fajtát régóta használtuk, de váltanunk kellett. Mindig rendeltem havi csomagot, ahogy most is.
Nem tudom eladni, nem érdeklődik iránta senki, így a férjem mondta, hogy beadná az egyik bölcsődébe.
Kérdésem, hogy így a vírushelyzet ellenére beveszik-e?
Kórházak az újszülött pelust bevették még 2020 januárjában amiből többet vettünk, de nagyobb súllyal született mint a pelus méret. Ha a bölcsőde nem veszi be, akkor esetleg a kórházaknak be lehet adni az ekkora méretűt? (9-13kg).
Mit javasoltok?
Válaszotokat előre is köszönöm.
kórház, gyerekotthon - itt mindig jól jön.
védőnő, családsegítő, gyermekjóléti pedig el tudja juttatni olyan családok részére, ahol nagy szükség van rá
Sajnos bölcsikben is előfordul, hogy aki kicsit nehezebb anyagi helyzetben van, nem tud biztosítani egy napra elegendő pelenkát a gyermekének...
Ha tudtok olyan bölcsit, ahol rá vannak szorulva, akkor érdemes beadni.
De ha nem, akkor én is védőnőt tanácsolom.
Mivel bontatlan a csomag, biztosan átveszik.
Mi a bölcsiben a játékokat is elfogadjuk, mert mióta tart a covid, minden pénzt elvett az önkormányzat..
Bárkinek is adod, biztosan örülni fognak! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!