Beveszik bölcsibe így?
3as: ez rémísztgetés. Fölösleges.
Minden bölcsőde más. Nálunk pl nem kell minimálbéres, nagycsaládosnak lenned hogy hamarabb bejuss, de máshol igen.
Mi tavasszal jelentkeztünk, ősszel kezdte is a bölcsit a fiam, pedig aztán jól keresünk és egyke is..
Hát akkor felétek nagyon jó, de mi Bp. melletti 14 ezres kisvárosban lakunk, és itt 1.5 év a várólista, 45 fős a bölcsőde.
Mellettünk településen a barátnőméknek majdnem 2 évet kell várni, tavaly januárban jelentkeztek, idén szeptemberben kezdhet a gyerek.
Tesómnak közép-magyarországi 25 ezres kisváros, abszolút nem fért be a gyerek a bölcsibe, magánba kellett vinnie átmenetileg.
900 fős falu bölcsije: barátnőmnek a gyerek úgy került be 8 hónap várakozás után, hogy protekcióval, amúgy még várniuk kellett volna.
Én nem mondtam hogy minden egyes település minden egyes bölcsődéjében csak ez van, de sajnos ez a jellemző pedig..
#6 Jó mert az bocsi de full gazdag vidék, ott a nők nem mennek annyira dolgozni :D mert elvannak a 25 ezres gyesért otthon, de sok helyen nem ez a jellemző, hanem az, hogy "tapossák" egymást a bölcsiért, mert kell a pénz..
Én 2019 januárjában jeleztem, hogy menne a gyerek, idén március 1 tud kezdeni. És akárkivel beszélek, nem hallok mást, csak ugyanezeket. Szóval sajnos akkor is ez az általánosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!