Normalis hogy 2 het utan, meg mindig csak sirassal maradt a bolcsiben?
A férjem felnőtt fia(aki már 34 éves), az óvodás időszakot végig sírta.3 évig minden reggel,és minden délután.(délután azért mert haza kellett menni)
9 évesen meg már ő hordta óvodába a kistestvérét, megreggeliztek,felöltöztek bezárták a lakást,elvitte a testvérét oviba és elment iskolába.(mondjuk ez ma kivitelezhetetlen, a szomszéd simán feljelentené az embert)
A fiam 3 évesen még az óvodát is így kezdte. Volt 1 hónap, mire sírás nélkül ott tudtam hagyni. Hát, akkor még egy kisebbnél mennyire normális.
Én ha akartam volna se tudtam volna ennyi idősen bölcsibe adni, mert tuti az egész napot végigsírta volna. 24 órából 24 órát velem volt. Ezért volt nehéz az ovikezdés is.
Koszonom a valaszokat, mar 2 napja nem akar haza indulni, azt hiszem ez jo jel. Igazan sokat segittetek a valaszotok, kicsit megnyugottam. Remelem hamar hozza szokik.
3/5 egyeterek veled, a szomszedok bizti nem hagynak szo nelkul😂😂😂 anno en is vittem az uncsitesom oviba mikor en iskolaba indultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!