Gyes és bölcsi működik együtt?
Jelenleg gyes-én vagyok a kisebbik gyerekkel. Nagy oviba jár.
Elkezdenék munkát keresni mert a régi állásomba nem tudok vissza menni.
Arra gondoltam ha lehet ilyen beiratnám most bölcsibe és kivennék a jelenlegi helyen a szabikat. Közben elkezdenék munkát keresni.
Viszont mi történik akkor ha lejár a szabi, megszűnik a munkaviszony és újat még sikerült találnom.
Ebben az esetben mehet tovább a gyerkőc a bölcsi?
Nálunk fél évente kérnek munkáltatói igazolást, állami bölcsibe mindkét szülőtől. Konkrétan nem tudom mit tennének ha nem tudnánk munkáltatói igazolást vinni...
Bár van csoporttárs akinél most született a kistesó vagy a kicsit babakocsiban tolva hozza magával.... ők járnak tovább, pedig nem hiszem hogy az anyuka dolgozik a pár napos baba mellett....
Állami bölcsi kér beiratásnál egy olyan iratot, amit a munkaltato állit ki, hogy szandékozik alkalmazni x datumtól az alkalmazottat.
Viszont nezz utana a bölcsöde tamogatásnak hatha a beleférsz a feltetelekbe, ha megszunik a munkaviszonyod a jelenlegi cegnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!