Ha éppen hiánycikk a K-vitamin akkor most mi lesz?
3 hetes a babád, bőven lett volna időd ennek utánanézni mert kb 1 hónapja a csapból is ez folyik.
Nálunk pl úgy működik, hogy besétálsz a gyógyszertárba, felírják a telefonszámodat és 1-2 héten belül beszerzik. Ha ez nem működik, akkor országos szinten is több ezer anyukánál csücsül a szekrényben a fel nem használt Konakion, tehát érdemes facebookon a helyi anyukák közt rákérdezni vagy elbattyogni a védőnőhöz, hátha leadta valaki a felesleget.
Facebook csopoban keress hátha van valakinek
Tápisoknak nem kell, sokszor megmarad...
Amúgy ez érdekes
Nekem is anno a védőnő adott, mert tovább szopizott kizárólag, mint amíg az 1 csomag tartott
2 db kellett pluszban, emiatt ne vegyek meg egy újabbat
begyüjtenek minden ilyen megmaradt gyógyszert biagaiat stb-t is és hirtelen segítenek ha kell
De a tethesvitamint is
Mindent le lehet adni
Merre laksz? Budapest 3. Keruletben ma 2 dobozzal vettem, egyet az ikreimnek, masikat a sogornomnek, mert ő sem tudta Baján beszerezni.
Nekem ismerősök jó sokat kínáltak. Fura, hogy feléd senkinek sincs maradék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!