Szerintetek egy babának lehet idegrendszeri baja az orrszívástól?
Az orrmandulájával minden rendben? Nálunk pl azt nezték először, bár a fiam "csak" 3 hétig volt náthás.
Amugy szerintem inkább lelki trauma érheti. Ha sok orcseppet használtok, attól is lehet huzamosabb ideig fennállo náthas tünet.
Biztos nem lesz baja.
Először is, ha baja lenne, akkor kb. minden gyereknek lenne, hisz gyakorlatilag minden gyereknek kell szívni az orrát.
Másodszor: akkor védőnők, gyerekorvosok nem javasolnák a használatát.
Szerintem is lelki. 3-4 nap után általában hozzászoknak a picik és nincs vagy kevesebb az üvöltés, de ha nálatok egy hónapja tart és még mindig sir miatta akkor elképzelhető hogy megviseli őt.
Nosiboo-t nem próbáltátok? Horror az ára, de én nem bántam meg a beruházást, mert mióta ez van, alig van sirás, még átmosni is hagyják vele az orrukat a gyerekek.
8 vagyok. Igen, megoszlanak a vélemények, de szerinten inkább az ára miatt ilyen kritikusak vele az anyukák.
3,5 és 6 hónapos gyerekeim vannak. Épp most vagyunk túl egy felsőlégutin, úgyhogy frissek az élmények. A kicsi 4 nap után már szó nélkül tűrte,az átmosást is, éjszaka se kap szivrohamot mikor félálomban kiszivom vele az orrát, mert csendes. A nyagyobbik meg már magának szivja vele. Az ereje is jó szerintem. Félgőzzel a nagyobbik öklendezik szivás közben, úgyhogy szerintem kellően erős. Egyedül a szipkáját nem szereti a nagyobbik, mert tényleg nagyon magasra fel lehet dugni az orrába, és azt utálja, úgyhogy nála mi a hagyományos orsziporszis fejet használjuk hozzá.
Egy próbát megér, hátha lelkileg ez nem viseli úgy meg a lányodat. És úgy tudom visszavásárlási garancia van rá ha mégsem válna be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!