1 hete tartó hasmenés normális?
Másfél éves a kislányom. 1 hete hányt egy napig, azóta pedig hasmenése van. Eleinte minden étkezés után nyakig, tegnap óta már csak napi 1x, de még hasmenés.
Anyatejet is kap még, jó étvágya van, sok folyadékot iszik, Rota ellen is be van oltva, a hasmenésen kívül nincs más tünet.
A héten 2x voltunk az orvosnál, aki rehidráló folyadékot írt fel neki. Sajnos kiköpi, sehogy nem tudom beadni, ezért is vittem vissza az orvoshoz. Azt mondta, semmi baj, ha jól eszik/iszik, még tarthat pár napot a hasmenés.
Engem mégis marhára zavar, hiszen nem normális, hogy 1 hete megy a hasa, szegénykém nagyokat pukizik, fájlalja a pocakját. Igaz, a napi 6-7 hasmenés 1-re csökkent, mégis rossz érzésem van.
Más kicsijével előfordult már ilyen hosszasan hasmenés? Megnyugodhatok, vagy vigyem vissza harmadjára is az orvoshoz?
Köszönöm a válaszokat.
Persze , nem normális de írtad, hogy hányt is, tehát valami vírust kapott el az meg nem távozik egyből el a szervezetből , kettő három hétig is eltarthat.
Nem is értelek , hiszen te magad írtad hogy , hányt aztán hatszor volt hasmenése , most meg egyszer híg széklete , tehát akkor te is látod hogy gyógyul, nem? Akkor mi a kérdés? Három hétig is normális lehet ez az egy hígabb széklet, sőt tovább is!
Adj neki probiotikumot ha eddig nem tetted!
Irass ki gyogyszertarban kikevert hasfogo port, az is nagyon jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!