Szerintetek le kellett volna már menjen a láza? Adnom kellene neki paracetamol tartalmú kúpot? Hány óránként adhatom felváltva a két hatóanyagot?
Sok betegség jár csillapíthatatlan lázzal-3 napos láz, tüszős mandula, rota....alapvetően ez nem jelent gondot. Ami okozza az jelenthet. Be van oltva mindenféle agyhártyagyulladás éy tsai ellen? Nezted a manduláját? Hányás, hasmenes?
Mitől ilyen magas a láza?
Az én lànyom 3 éves. Most volt tüdőgyulladása. 10 napig volt lázas.
Annyit mondott a doki,hogy 38.6 alatt legyen a láza,úgy adjam a gyógyszert. Ennek ellenére 39.6 volt napokig. Én Flamborint adtam neki,meg Cataflam cseppet.
Csak azért írtam,mert a lányom làzát 10 napig nem tudtam lehúzni!
A házidoki észre sem vette a tüdőgyulladást,csak az ügyeletes orvos. Ő küldött minket röntgenre. 11 injekciót kapott...
Az én lányom is 4 éves, hamar felszökik a láza. Ha lázcsillapító után órákkal is 39 fölött van akkor bizony hűtőfürdő, ha alszik akkor is. Egyszer nem tettem meg, a 40 fokot is elkerülte bőven..
Nappal ha nincs nagyon rosszul akkor 38,3-5 körül kap lázcsillapítót.
Ezzel ügyeletet hiába hívod, azt fogják mondani, hogy hűtsd le. Az biztos használni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!