Tüdőgyulladás után kell valami kontroll?
Röntgen vagy legalább egy vérkép. Egyáltalán vérképet mikor érdemes csináltatni? Az utolsó Zinacef injekciót holnap reggel kapja a lànyom. Ez lesz a 11.
Azért szeretnék kontroll röntgent,mert azt mondta a doki, hogy a szívrekesz mögött nem lehet meghallani fonendoszkóppal a tüdőgyulladàst.
Nem akarom,hogy valami visszamaradjon neki,mint annak idején nekem.....
Aha. És majd neki is ott marad,mint nekem. Megmondta a doki,hogy fonendoszkóppal nem hallja. Tehát ellenőrizni se tudja!!
Ha a te gyerekedről lenne szó,akkor is mindegy lenne!
És ha ráterjed a szívére? Pont ott van a gyulladás. R.hadtul nem felesleges röntgen lenne...
Amúgy meg az alapbetegsége miatt màr sok röntgenje volt,ez az egy pedig sokkal fontosabb lenne,mint az összes többi eddig!
Koszi 8- as 😁
Nekem nincs az ilyenekhez ekkora turelmem...
Nekünk mikor fiamnak tüdőgyulladása volt akkor nem a gyerekorvoshoz kellett menni.
Hanem a tüdőgondozóba küldtek vele, ott írták fel a gyógyszereket, kontrollra 2 hét után kellett menni. Ezt nem szabad ráhagyni, vidd el másik orvoshoz ha kell. Itt igen kell a kontroll nem sima megfázás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!