2,5 éves gyerekemnek valószinűleg középfülgyulladása van. Hová vigyem?
Fül-orr gégészhez!
Lehetőleg minél hamarabb.
Bár ha az van neki, akkor valszeg üvölt a fájdalomtól, és megy fel a láza.
Az a helyzet, hogy nem üvölt. Fájlalja a fülét, bágyadt és étvágytalan, de ránézésre mint egy sima lázas megfázás...
Ma úgyis ügyeletbe vinném, várok, míg alszik, hogyan alakul a kedve. Ha nem javul, beviszem. :/
Vidd el ügyeletre. Az én fiam hányt és láza volt, a hülye dokija pedig meg sem hallotta, hogy a fülét fájlalja. Belenézett, azt mondta rendben. Aztán csak nem ment le a láza, akkor beküldött minket hugyuti fertőzés gyanújával. Na ott kiderült, hogy nekem volt igazam, de a fülét fel kellett szúrni.
Szoval ha gyanakszol, vidd ügyeletre, vagy fül-orr-gégészetre, nem játék. De mindenképp ma menjetek, minden nap számít...
Jobbulást a picinek 😊
Amikor a fiamnak volt, hidrogen peroxidot mondott h csepegtessek a fülebe 3x. Adott receptet is de mivel nem szivesen adok antibit, ez gyonyoruen megoldotta.
A masiknal eleg volt a vöröshagymalé a fülbe :-)
Elvittük az ügyeletes kórház fül-orr gégészetére. Nagyon felszökött a láza. Azóta kiderült, hogy mindkét fülében gyulladás van. Az antibiotikumot már el is kezdtük adni neki és csillapítom a lázát. Leginkább a szövődmények miatt aggódtam, jobb ezt nem kivárni. Már most is sokkal jobban van, remélem gyorsan meggyógyul.
Mindenkinek köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!