Kinek mi segített?
Szia! En nekem ezt irta ki a doki:
www.aranyhajo-patika.hu/cv4053-unguentum-refrigerans-fono-vii
Ez nem szteroidos ezt lehet hasznalni nekunk bevallt :)
Valamint meg nem volt “ nagyon “ csunya csak csunya volt addig a bepanthen sensidermet hasznaltuk.
Milyen popsitörlőt használtok?
Mert az unokaöcsémnél bevált, hogy popsitörlőt váltottak. Water Wipes-ra álltak át.
Kislányom ekcémás, bőrgyógyász javaslata: rossmann saját márkás popsitörlő, la roche lipikar tusfürdő, saját testápoló krémje. Próbáld meg többször szellőztetni a popóját, ha kezd száraz foltos lenni, akkor sima bepanthen, talán meg tudod előzni az ekcémár. A belanthen sensidermel ami ekcémára van elvileg, az a baj, hogy csípi a kipirosoodott bőrt, egyszer próbáltam, nagyon sírt, azóta sem használom.
Vagy még egy lehetőség, most “tesztelem”: házi szappan gyerekeknek való+kakaóvajas (sheás) krém. De a lánykám már 2 éves múlt.
A ceumed ekcémás bőrre nem lesz jó. Mi mindent próbáltunk, drágát/olcsót, márkásar/kevésbé márkasar.. vagy a gyógyszertári fürdető (tudom tudom kőolajszármazékos, de ekcémás bőrre kimondottan jó), vagy a la roche.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!