Magas szemnyomás mellett lehet kapni növekedési hormon injekciót?
Sziasztok!
Van egy kishugom 12 eves magas a szemnyomasa es erre kap szemcseppeket
A haziorvosunk szolt hogy lehetseges növekedési hormon injekciót kell neki adni mert mar 3 eve az iskolai meresnel ugyan akkora...a doki aztmondta eloszor kérdezzük meg a kezelő orvosat aki a szemével kezeli, hogy magas szemnyomas mellett lehet - e ilyen injekciót kapni? Mert lehet ez a szemnyomasat is emelné..
Az egyik szemében mar nem magas a szemnyomas mert azt megműtötték de a masikat meg csepegtetni kell azt addig nemmutik ameddig cseppek mellett nem emelkedik meg..
Persze megfogjuk kerdezni a kezelő orvosát is de addig is hatha valaki tud segiteni itt is
Irtam, hogy megkérdeztük a szakorvosat...
Azert kerdeztem itt meg mert gondoltam lesz valaki akinek volt hasonlo vagy tud segíteni...
Budapestre jarunk vele szemeszetre ami tolunk 160 km-re van es sajnos nem tudunk mindig oda menni amikor csak valami probléma van ..telefonon pedig nem konnyu oket elerni sajnos.
Természetesen mar aznap mikor feltettem a kerdest mar hívtuk a klinikát de sajnos az o kezelő orvosa nem volt eppen ott mert nagyon ritkan elerheto ezert is megyunk mindig idopontra ... Pontosan most mar evente kell kontrollokra járnia.
Egyebkent itt sokkal kenyesebb es veszelyesebb kerdesekre is valaszolnak ahogy elnéztem meghozza csecsemők esetében is..azert is mertem itt feltenni a kerdest.. Nem szakszerű valaszt vartam csak azthittem van vagy volt mas is mar hasonlo helyzetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!