Más gyermek is "beteges", vagy csak az enyém?
Szerencsére nálunk nem ez van, de nem jár közösségbe a lányom, ahogy én látom, bölcsisek, ovisok folyton betegek, szóval ez az általános. Ebben a cikkben olvastam, hogy, mennyire gyakori a betegség gyerekkorban:
3 éves a lányom. Bölcsis koraóta Novembertől áorilisig minden hónapban volt valami( "taknya folyik-köhög") vírus. Most is itthon voltunk a héten.
Ebben az a szomorú h láttam az egyik csoporttársán h napok óta folyik az orra köhög stb mégis oviban van. Majd anyuka mesélte nekem (felháborodva) h felhívták őt h menjen érte mert nyűgös és hőemelkedése van a gyerkőcnek. És h ő nem akar tpn lenni a gyerekkel mert az milyen sok pénzkiesés.
Mert nekem ugye nem az!
Lányom 4 éves bőven elmúlt amikor MAGÁTÓL szokott le az éjszakai pelusról (nappalra 2 éves kora előtt már szobatiszta volt), ezen nem aggódnék.
És ő sajnos betegesebb, igaz, általában felsőlégúti. 3,5 éves korától jár közösségbe, előtte is jópár antibiotikum kúrát szedett be. 1-2 hetet megy oviba, aztán beteg, de én náthával is itthon tartom, mert hörghurutra kap állandó gyógyszert, plusz náthánál a fülére is rámegy általában. Nem lehet mit tenni, elnövi majd, minden orvos ezzel vigasztal (háziorvos és fül-orr-gégész.) A kisebbikkel még itthon vagyok, 2 éves, talán 3x volt lázas beteg eddig, abból 1x kellett antibiotikumot szednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!