Mit tegyek ha 2hós babám elkapja apától a náthát?
Persze
El kell vinni orvoshoz
Megállapítják, hogy kell-e erősebb gyógyszer
Orrspré
Orrszívás
Nagyon gyakori szoptatás( ha szoptatod)
Figyelni egyéb esetben a folyadékbevitelte.
A babàm nem kapta el, pedig a családban több embert( tesómat, unokatesómat, sógoromat ) megfertőzött a férjem az ünnepek alatt.
6 hós a lànyom.
Nem biztos, hogy elkapja. Az apjával felváltva vagyunk megfázva már vagy két hónapja (nyilván a kialvatlanság miatt az immunrendszerünk kaki), de neki semmi baja. 9 hónapos, tápszeres + ht.
Gyakori kézmosás, fertőtlenìtés, szellőztetés. Mi sólámpát is használunk, az az éjjeli fény.
Nekem a legkisebb 3 hetesen esett tul az elso megfazason...
A legnagyobb gyerek kezdte, majd sorban kaptuk el mindannyian, hiaba tettem barmit.
En elvittem dokihoz, meghallgatta a mellkasat, hatat, a tudeje tiszta volt, szoval csak az orrat kellett tisztan tartani (orrcsepp/spray es orrszivas), hogy enni es aludni tudjon rendesen. Az eves fontos, mert nagyon konnyen kiszaradnak.
Lazas nem volt szerencsere, csak orrfolyas es tusszogott, kohogott a valadek miatt.
A doki annyit mondott meg, hogyha lazas lesz, vagy barmit hallok, hogy problemas lenne a levegovetel, akkor vigyem vissza, mert ilyen piciknel konnyebben lehet tudogyuszi, fulgyulladas a legkisebb virusbol az esetleges bakterialis felulfertozodes miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!