6 hónapos babám alsó ajkán pici piros pötty jelent meg. Vigyem orvoshoz?
Olyan mintha herpesz lenne,de itthon senkinek nincs herpesze.
Láza nincs,jó a kedve,játszik.
Valakinek van tapasztalata ilyesmivel?
Hívj mentőt és rohamkocsival vidd az ügyeletre!!!!!
Ennyire nem tudsz gondolkodni, hogy komolyan felmerül benned az, hogy EGY pici pötty miatt orvoshoz kellene vinni?!??!?!?!
Köszönöm a válaszokat!
Ha esetleg valaha valakinek hasznos lesz,délután mikor a kérdést kiirtam, észrevettem belül is egy pici pöttyöt és a külső is váladékozni kezdett. Ezért bevittem az ügyeletre,részben mert tudok gondolkozni, részben mert 3. Babánk és megismerem ha valami nem ok,csak ilyennel még nem volt dolgom.
Beküldtek a korházba vele,mert az egész torkán is vannak pöttyök,ugyhogy bent vagyunk megfigyelésen.nyilván valami vírus,ami fáj is neki és mert nem volt nyűgös nem vettem észre.
A nem segítö válaszolóknak üzenném,hogy attól,hogy veled nem történt ilyen még létezik,ezért is kérdeztem,hogy van e tapasztalata valakinek,nektek nyilván nincs ezért feleslegesen pötyögtetek.
Boldogabb újévet kívánok nektek,több empátiával.
Köszönöm kettes válaszolo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!