Baby luuf balzsam mikortól használható?
Figyelt kérdés
4 hósom borzasztóan köhög, hol ugatva hol szakadozva.
Sinupret cseppet javasolt a dokink de nem sok semmit segített.. Baby luufot esetleg lehet neki használni? Vagy a Stodalról mi a tapasztalatotok?
2018. okt. 24. 18:01
1/8 anonim válasza:
Mi 4 hósan már használtuk, aranyat ér a baby luuf.
2/8 anonim válasza:
Betegtájékoztatón 6 hónapos kortól szerepel, de nekünk azt mondta a doki, hogy használhatjuk. Szerintem hívd fel a dokit és kérdezd meg inkább.
3/8 anonim válasza:
nem tudom nekem meg se fordult a fejembe hogy ne lehetne használni csecsemőknél, az tuti hogy 3-4 hónaposan mi már használtuk. az én lánykámnak állandóan a hörgőire ment a nátha, ezért sokat használtuk a baby luufot, tényleg aranyat ér. A Sirupret pl nálunk semmit se használt sosem....kakukkfüves fürdő még nagyon jó
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Esetleg a Stodal sziruprol tudna valaki véleményt mondani? Vagy ez is baba függő?
#3 kakukkfüves fürdővel kapcsolatban a védőnőnk azt mondta hogy azt 1 éves korig, vagy legalábbis 6 hós korig semmiképp.. 😔
2018. okt. 24. 18:15
5/8 anonim válasza:
Nekem az ellenkezőjét mondták. Remek :)
6/8 anonim válasza:
Nekem pár hete a gyógyszerész nem javasolta a stodalt a 20 hónapos fiamnak.
Száraz köhögésre. Izlandi zuzmot javasolt inkább.
Estére sima házi zsíros pelus a mellkasára meg a hátára.
2 nap múlva se köhögés se orrfolyás.
De a luuf is hatékony volt,amikor tavaly egyszer beteg volt.
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem meg pont az izlandi zuzmót nem javasolta gyógyszerész, azt mondta az 1 éves kor alatt nem adható
2018. okt. 25. 10:11
8/8 A kérdező kommentje:
De a tanácsokat köszönöm szépen :)
2018. okt. 25. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!