Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » A hazi gyerekorvosotok volt...

A hazi gyerekorvosotok volt mar, hogy felrekezelte a gyereket? Mentetek mar magan gyerekorvoshoz?

Figyelt kérdés

Magan gyerekorvoson gondolkodom ha nem is mindig de neha kirivo esetekben nem art. Lanykamat 3 eves es 1 honapja kezelgeti osszevissza a gyerekdoki.

Ti jartatok mar maganban? Mi a tapasztalat?

2018. szept. 28. 13:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Nem, mert olyan gyerekorvosunk van, aki jó.

A körzetit a fiam 2 hós oltása után lecseréltük...

Most egy fiatal anyuka a gyerekorvosunk, egy igazi tündér, aki szakmailag is kiváló. Maximálisan megbízok benne, és még sosem volt rossz tapasztalatom vele.

Mi lenne, ha orvost váltanál?

2018. szept. 28. 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Volt, sajnos. Azonnal le is cseréltük.
2018. szept. 28. 13:55
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Nekem elég volt annyi hogy a szájon át adandó oltóanyaggal majdnem megfullasztotta a babát, a combba adando szuri helyét pedig zsebkendővel dörzsölgette és amikor arra a panaszomra hogy este tíztől pirkadatig sír, és voltaképp ugy alszik el, hogy mert már elájult, azt mondta hogy a babák már csak ilyenek hogy sírnak, szóval én már ezek miatt lecseréltem. Később hallottam, hogy kezelt is félre gyereket már.

És nagynevű, johírű orvos, de szerintem illene már nyugdíjba vonulnia.

2018. szept. 28. 14:32
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
A másik orvosunk a szájon át adando oltóanyagot szépen megitatta a babával normálisan kortyonkent
2018. szept. 28. 14:34
 5/13 A kérdező kommentje:

De kire hogyan lehetne lecserelni?

Akar a szomszed faluban levo gyerekorvosra?

Nalunk ez sajnos nem divat 🙄

Kzlonben is ezek itt egymsst helyettesitik. Ugyhogy voltakeppen ehhez a dokihoz is visszakerulhet .

Nesszire meg nem akarom vinni..

2018. szept. 28. 14:36
 6/13 anonim ***** válasza:

Volt. Hugyuti fertőzéssel küldött korházba, ott majdnem kiröhögtek, fülgyulladása volt, mindkét oldalt, de sajnos fel is kellett szúrni, pedig vizsgalta a fület is.

Így megvaltunk egymastól...

2018. szept. 28. 14:44
 7/13 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, én igen, szomszéd településre hordom. Van kocsink, így nem probléma.

SZabad orvosválasztás van, oda mész, ahova tettszik.

2018. szept. 28. 14:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Oda viszed ahova akarod, 300 km re is viheted senkit nem fog érdekelni. Ezt nem értem, mi az, hogy nálatok ez nem szokás? Ez nem szokás kérdése , azt csinálsz amit akarsz. Egyébként nem kell magánhoz menni, a magán is lehet ugyanolyan rossz.
2018. szept. 28. 15:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Én 20 km-re hordom a városba (mi falun lakunk). Van kocsi, megyünk ha kell. Az ittenibe nem bízom.

Ha nem bíznèk a dokiban, lecserélném. Nekem fontos a bizalom, akire a gyerekem bízom.

Bemész a kiszemelt körzetbe a dokihoz, jelzed, hogy szeretnéd, ha ő lenne ezentúl az orvosotok. Kéri majd a nevét a dokinak, meg gondolom a települést, és majd ő kikéri a kartonotokat az régitől. És onnan már az újhoz kell járni.

2018. szept. 28. 16:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Szóval a lepontozó hordaná ilyen ránézésre sem szakértőhöz a gyerekét.

A rota elleni amugy a szájon át adandó.

2018. szept. 28. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!