Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ti már jártatok úgy hogy...

Ti már jártatok úgy hogy éjszaka kitakarózott a babátok és valószínű pár órát úgy is volt?

Figyelt kérdés
1hónapos a pici,1rövid újjú body volt csak rajta és zokni,25fok volt a szobában.Most félek hogy lehet megfázott.
2018. szept. 19. 05:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb gyerekkel igen, meg is taknyosodott, de ne haragudj meg, egy 1 hónaposra azért kicsit jobban oda kéne figyelni. Inkább több ruha, és vékonyabb takaró.
2018. szept. 19. 12:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Á, nem fázik az meg olyan könnyen 25 fok nem olyan kevés!:)

De tényleg érdemes hálózsákot adni rá, azt nem tudja lerúgni. Bár én úgy gondolom, hogy azért takarózott ki, mert melege volt, legalábbis a miénk akkor szokott és amikor betakartam, rögtön megint lerúgta....

Nem minden gyerek egyforma.

2018. szept. 19. 14:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Figyelek rá nagyon is.27 fokos volt a lakás és kis bodyban és rugiban volt,mire lecsesztek hogy túlmelegedhet a baba és ezzel meg is ölhetem,totál beparáztam.Azóta ugye csak 1-2 fokot csökkent a hőmérséklet,főleg nappal majdnem 27 fok volt hát úgy gondoltam maradhat még a kis body,annyi változás volt hogy éjjelre már vastag takarót terítettem rá.Oké,lehet hiba volt,kezdő szülő vagyok és mindenki mond mindent így elég nehéz helyesen cselekedni. :(
2018. szept. 19. 15:37
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Még 1 tipp a hálózsákra,kb 3 hónapos kóra óta használjuk,folyton lerugta a takarót magárol,egyszer meg a fejére húzta.
2018. szept. 20. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!