Adtok pénzt a gyerekorvosnak a nem kötelező oltás beadásáért?
Nálunk is ki van írva, hogy nem ingyenes.
Első alkalommal kérdeztem, hogy mivel tartozom (mert nem friss dátum volt a listán), azt mondta semmivel.
Azóta nem kérdezem.
10-es vagyok.
Hogy jogos ez, vagy sem, “gaz”, vagy nem, azt nem az en tisztem megitelni.
A valaszom csak a kerdesre irodott az alapjan, amire emlelszem.
Akkor is csak egy lehetoseg lett ez az orvosoknak, nem volt kotelezo elni vele, akihez akkor hordtam a gyerekeimet pl tovabbra sem kert penzt, bar akkor mar mi vegeztunk az extra oltasokkal, igy gyakorlatban nem derult ki.
De forumoztam akkor es bizony lenduletbol viszonylag sok orvos bevezette ezt, de gondolom sokan nem ertettek ezzel egyet, ezert aprankent elkezdtek ingyen oltani ujra.
Ez van, jogos, vagy nem jogos, a lenyeg, hogy a kerdezonek nem irtak hulyeseget abban a csoportban.
Az előző felnőtt háziorvosomnál nekem fizetni kellett érte (az újnál is mintha ki lenne írva, de nem adattam be semmit amióta nála vagyok).
A gyerekorvosunk viszont nem kér érte semmit, tavasszal kapott a lányom nem kötelező oltást, előtte rákérdeztem én is az asszisztensnél, hogy készüljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!