Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Adtok pénzt a gyerekorvosnak...

Adtok pénzt a gyerekorvosnak a nem kötelező oltás beadásáért?

Figyelt kérdés
Már kapott 2 nem kötelező oltást a lányom, de az orvos nem mondta, hogy fizetnem kellene érte, igaz én meg sem kérdeztem. De ma olvastam egy csoportban róla, hogy ezt nem ingyen szokták tenni. Nekem erről fogalmam sem volt. Épp holnap megyünk a következőre. Kérdezzem meg tőle mennyi lesz vagy vigyek csokit vagy hasonlót?
2018. aug. 14. 21:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
#10 mondjuk elég nagy gáz, 2 perc egy oltás beadása... aki lógós és igazolásért megy minden kitalált baromsággal, azzal nem fizettetnek?
2018. aug. 14. 22:45
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
2000ft az ára mindig elveszi a pénzt. De én minden vizsgálatkor adok neki 2-5 ezer között
2018. aug. 15. 00:26
 13/18 anonim ***** válasza:
45%
Én 6 éve sem fizettem és mostanában sem.
2018. aug. 15. 07:14
 14/18 anonim ***** válasza:
19%
Nekem eszembe se jutott, hogy ilyen van, nem is kérdeztem. Akkor adok neki pénzt, ha kihívom a beteg gyerekhez.
2018. aug. 15. 08:14
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

Nálunk is ki van írva, hogy nem ingyenes.

Első alkalommal kérdeztem, hogy mivel tartozom (mert nem friss dátum volt a listán), azt mondta semmivel.

Azóta nem kérdezem.

2018. aug. 15. 08:19
 16/18 anonim ***** válasza:
38%

10-es vagyok.

Hogy jogos ez, vagy sem, “gaz”, vagy nem, azt nem az en tisztem megitelni.

A valaszom csak a kerdesre irodott az alapjan, amire emlelszem.

Akkor is csak egy lehetoseg lett ez az orvosoknak, nem volt kotelezo elni vele, akihez akkor hordtam a gyerekeimet pl tovabbra sem kert penzt, bar akkor mar mi vegeztunk az extra oltasokkal, igy gyakorlatban nem derult ki.

De forumoztam akkor es bizony lenduletbol viszonylag sok orvos bevezette ezt, de gondolom sokan nem ertettek ezzel egyet, ezert aprankent elkezdtek ingyen oltani ujra.

Ez van, jogos, vagy nem jogos, a lenyeg, hogy a kerdezonek nem irtak hulyeseget abban a csoportban.

2018. aug. 15. 09:10
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk is ki van írva, hogy a nem kötelező védőoltás beadási díja 2000 ft/oltás, vagy maximum az oltóanyag árának fele. Tehát ami nem kötelező, de ingyenes, annak a beadása is ingyenes.
2018. aug. 15. 10:31
 18/18 anonim ***** válasza:
56%

Az előző felnőtt háziorvosomnál nekem fizetni kellett érte (az újnál is mintha ki lenne írva, de nem adattam be semmit amióta nála vagyok).

A gyerekorvosunk viszont nem kér érte semmit, tavasszal kapott a lányom nem kötelező oltást, előtte rákérdeztem én is az asszisztensnél, hogy készüljek.

2018. aug. 15. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!