Kislánynak pelekakiütése lett a szeméremajka begyulladt, semmilyen popsikrém nem használ, a doki azt mondta semmiség, pedig piros gyulladt. Mit szabad odakenni ami nem káros és használ?
Ami a kisfiamnak segített a lanolin, azt kentem ra amit meg szoptatáshoz vettem a mellbimbomra, lansinoh márkájú. Tettem meg ra gyogygyapjut (én szkeptikus voltam, ajándékba kaptam úgy voltam vele egy próbát megér), már egy használat után sokat javult, hamar rendbejött.
Legyen sokat szabad popsival, ha van kertetek meg jobb a takarítás miatt.
Uriage-nak van meg egy nagyon jó kreme, gyógyszertárban segítenek, nem ugrik be a neve.
2-es vagyok szinten mosható pelenkat használok a kisfiamnak születése óta. Sokan mondjak, hogy jobb a bőrnek, mint az eldobható.
Ha nyitott vagy ra egy próbát megér, sok helyen lehet kölcsönözni próba csomagot
ImaDuo krém, orvos ajánlotta.
Kentem vele, és nagyon sokat volt pelus nélkül, hogy szellőzzön. Még ekkor nem volt szobatiszta és volt, hogy az összes nadrágját összepisilte, de akkor is szabadon hagytam. A krém pár nap alatt szépen helyrehozta, a pelusnélküliség hatására pedig 2 éves korára már szobatisztává vált.
Ajánlom a krémet, nézz utána. Csak ez segített. Canestennel nem mertem kenni.
Majd írj hogy vagytok. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!