Mandulagyulladás Orálbiotikumot próbálta már valaki?
3 éves kislånyomnak mamdulagyulladåsa volt magas lázzal råadásul nyaraláskor. Az ügyeletes orvos nem ėrtette miėrt akarom a låzåt csillapítani. Azt mondta nem kell! A mi háziorvosunk tuti injekciót is adott volna.
Próbálta már valaki az oralbiotikumot? Ez a szájüregben lévő vėdekezőrendszert segíti állitólag.
Egy 3 éves gyereknek ilyet nem adnék. Lesz még betegebb is ha oviban lesz első két évben mindent elkapnak egymástól
Mandula gyulladáskor jó a méz, fájdalomcsillapító is. A másik a jégkrém is segít
Sok zöldség, gyümölcs segít védekezni. Fogai rendben vannak? Rossz fogról is lehet mandula gyulladás
Off, mert nem ismerem: A legújabb trend szerint a láz jóbarát, hamarabb múlik tőle a betegség. Egyesek szerint a határ a 38,5-6, mások szerint csak a gyerek közérzete a mérvadó, nem a láz magassága, de mivel a torokgyulladás fájdalommal is jár, én is tuti adtam volna neki pl. Nurophent, amit úgyis visz az ember nyaralásra is.
Nyáron is könnyen el lehet kapni strandvíztől is mindenféle felsőlégúti dolgokat vagy szimplán attól, hogy új a környezet, más a higiénia pl. egy szállodában vagy akár rokonnál. Nem feltétlen van gond a gyerek immunrendszerével azért, mert nyáron jött ki így a lépés, ilyen immunerősítő készítményeket meg szerintem betegen nem szoktak ajánlani, inkább sorozatos megbetegedések esetén két betegség között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!