A gyerekorvos házhoz jön?
A 80-as években – amikor én gyerek voltam – emlékszem a gyerekorvos házhoz jött, ha én, vagy valamelyik testvérem beteg volt. Ez most, 2018-ban hogy van Magyarországon? Ha a babának – tegyük fel – magas láza van, hasmenéssel és hányással:
1) A gyerekorvos házhoz jön? Vasárnap is?
2) Van valamilyen (extra) költsége?
3) A védőnő milyen időközönként jön?
4) A védőnő mit csinál? Mi a feladata?
Előre is köszönöm a (hasznos) hozzászólásokat!
Mielőtt elolvasom a többi hozzászólást is, az elsőre reagálnék.
A kérdést nyilván valamilyen oknál fogva itt tettem fel. Az orovosomat hiába kérdezem a magyarországi viszonyokról, halvány lila elképzelése nem lenne Budapesttől több, mint 10ezer kilométerre. Olyan latinosan meghúzná a vállát a kérdésre.
Nos, ebből talán kiderül, hogy miért itt kérdezek. És hogy miért kérdezem, arra is szívesen válaszolok, de igazából totál független a kérdés tartalmától.
Köszönöm a további válaszokat!
Itt nálunk is 8000ftért jön házhoz ha pl nem szeretném egy betegségből kigyógyulva vissza vinni kontrollra.
Ha beteg és kihívod az ügyeletet mivel baba gyerekorvos jön akkor ingyenes de illik adni pár ezret. Itt ez a szokás
Védőnő csak 1x jött házhoz neki semmit sem adtunk mert egy hárpia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!