Mi a véleményetek az oltás megtagadásról? Szerinted milyen szülők azok akik megtagadják az oltásokat?
A kiskori oltásokat beadatom.
De az iskolai x@rságot,influenza ellen hülyeség.
Igen, beadattam. Két olyat is, ami nem kötelező.
A véleményem az oltásellenes szülőkről, hogy idióták, akik veszélyeztetik a gyerekeiket, a közösséget (átoltottság ugyebár), és nem lenne szabad gyereket nevelniük.
Hát nemtom... rengeteg olyan betegség van, ami a védőoltások következményeképpen tűnt el gyakorlatilag teljesen vagy szorult vissza. (pl polio, fekete himlő, szamárköhögés stb)
A fejlett országokban (így Magyarországon is) a védőoltások beadás kötelező. A tényállás szerint a szülő veszélyezteti a gyermekét, ha nem engedi a védőoltások beadást. Nagyon helyesen, mindenki a saját kukijával verje a csalánt, ne a gyerekével.
A véleményem az oltásellenesekről, hogy be kéne oltani őket gyerek ellen. Hogy ne legyen esélyük veszélyeztetni a saját gyereküket és a közösséget.
Amúgy nem kering a neten mindenféle információ... vannak a tudományos kutatásokkal alátámasztott tények, meg a kamu rémhírek ügyes köntösbe ültetve, amit bekajálnak azok, akik nem értenek hozzá és még arra sem veszik a fáradtságot, hogy megpróbáljanak utána járni. Valószínűleg túl bonyolult is nekik a védőoltás hatásmechanizmusának leírása...
Röviden: idióták
Az ilyen emberek képtelenek a kritikus gondolkodásra. Eléjük tol valamit egy szennylap, és nem lehet nekik észérvekkel sem megmagyarázni, hogy miért helytelen a dolog. Egyszerűen képtelenek logikusan gondolkodni, érvelni. És természetesen nem értek egyet velük,azt gondolom, hogy veszélyeztetek a gyermekeik és mások egészségét is.
Több nem kötelező oltást is beadattam MAGAMNAK, gyermekem még nincs.
Nem baj ha nem oltatják magukat és a gyereket, de éljenek karanténban az oltottaktól elkülönítve.
Mi beadattunk mindent, azokat is, amiket nem támogat a TB, mert nagyon örülünk annak hogy olyan korban élünk, ahol ezek eérhetők és nem hal bele az ember egy szimpla megfázásba.
Ha egyre több ilyen szülő van, az azt jelenti, hogy egyre több és hülyébb ember van...
Sajnos az internet megjelenésével egyidejűek lettek az un. hoax-ok, és így a megfelelő intelligencia, értelem és tanulás hiánya miatt egy bizonyos csoport fogékony ezekre....
Nekem van olyan ismerősöm, akinek bizonyítottan az oltástól lett "szobanövény" a gyereke. Egészségesen született, ma már se ülni, se beszélni, semmit nem tud...
Ennek ellenére beoltattam a kislányomat. Jelenleg 2 éves a lányom, a kötelezőkön felül a bárányhimlő ellenit kapta meg, és az agyhártyagyulladás C ellenit.
Ugyanis az ilyen szövődmény, mint az ismerős kisfiánál történt, annyira ritka, hogy szinte 0% az esély rá. Persze ez az anyukáját nem vigasztalja.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!