Véres nyálkás hasmenés?
Figyelt kérdés
16 honaposkislanyomnak ma reggel nagyonkeves higabb szeklete volt utana evett es egy fel ora mulva megint de ebben mar veres nyalka is volt... elotte megmertem a lazat az elso hasmenes utan de nem lazas.. lehet megsertettem a lazmerovel? Elobb szoltam a gyerek orvosnak aztmondta lehet erolkodott es attol de delutan vigyem be mert akkor rendel2018. máj. 31. 10:57
1/4 anonim válasza:
Nem vezettél be valami újdonságot?
Élénkpiros vér lehet attól is, hogy fel lett sértve, de nyálkás hasmenés nem. De betegségtől, fogzástól akár. Csak a véres-nyálkás széklet pláne ha hasmenéses, allergiás tünet is lehet.
2/4 anonim válasza:
Én bevinném a sürgősségire. Be is vittem a lányomat, amikor vér volt a székletében. Azonnal megultrahangozták, hogy kizárják a bél összecsùszást, mert az nagyon veszélyes. De okozhatja tejérzèkenység vagy berepedt végbél is a véres kakit. Nálunk tejérzékenységet állapítottak meg.
3/4 anonim válasza:
A tejfeherjeallergianak lehet ez a tunete (hosszabb ido utan is kijohet)
4/4 A kérdező kommentje:
Elobb bevittem az orvoshoz aztmondta lehet felsertettuk azota nem kakikt meg amugy nem olyan hig a szeklete inkabb csak lazabb
Aztmondta az orvos nemkell megijedni megnezzuk hogy milyen lesz
Amugy a fogai jonnek igen
2018. máj. 31. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!