Mitol lehetnek borbeverzesek a kislanyomon?
16 honapos kislanyomon pontszeru nagyon apro borbeverzesek vannak... mar voltunk vervetelen az orvos azt mondta minden rendben van a trombocitait is megnezte es semmi.. aztmondta lehet az eroltetestol van mert nathas es szivatom az orrat de ma es tegnap mar nem szivattam megis ... kijonnek masnapra elhalvanyulnak es eltunnek... tegnap nemjott egyse ma megint jott ki.
Nagyon keves es nagyon apro de borbeverzes...
mitol lehet ez? Volt mar valakinek hasonlo?
Meg a vervetelrol annyit hogy az orvos mondta egykus gyulladas van biztos a torkatol mert az kicsit piros de nemkell ra semmi gyogyszer... multhet penteken vettek tole vert ezek a pottyok multhet csutortokon kezdodtek..
Szerintetek?
Ha valakinek volt hasonlo akkor mitol???
Nagyon felek mar..
Koszonom nagyon aranyos vagy
Igen neki is hasonlo csak kisebbek , kevesebb es alig latszanak
Eltunnek utana jon ki egy ketto Hatul a nyakan szokott lenni egy v ketto es ma volt egy a kezen meg az arcan de elobb neztem mar nem lattam az arcan..
elviszem allergia vizsgalatra mindenkepp
[link] Megpróbáltam lefényképezni
Ennyire látszik nagyon kicsik és már elhalvanyodtak
Jobban nem tudom főleg hogy mozog nem engedi
Nèha még nalunk is előjön ennyire apró mint nálatok a kepen. De csak alkaron.
Azok a piros foltok a nyakán is kiütésnek tűnnek. Vakarja?
Nem az csak azert van szerintem mert neztem hogy el tunik e ha vegig huzom az ujjam rajta
nagyon feher bore van minden meglatszik egyszerre
A nyakanal mar nincs is semmi
Az arcan latszik meg egy kicsit ami tegnap delutan jott ki
Nektek is eltunt mikor kijottek a kiutesek mert nekunk masnapra elhalvanyul utana eltunik
Koszonom a valaszokat :)
Utolso zold kezet akartam csak felre nyomtam 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!