Ha táppenzre vett a kicsivel az orvos, én kidobhatom a táppénzes papirt es beirhatom inkább szabinak? Ill GYÁP
Olyan idegesitő hogy a táppénz gyógyszerre sem elég, és mindig az "éhhalál"szélén kell sodródni a következő hónapban érkező fizuval.
A főnölnek mindegy milyen címmel hiányzom, ha nem vagyok, hát nem vagyok.
De ezt meglehet tenni?
Igen, kérhetsz szabit, ha a cég lazán kezeli azt a szabályt, hogy mennyivel rendelkezel te, illetve mennyivel előbb kell jelezned.
Azt is lehet, hogy egy hét keresőképtelenséget igazol az orvos, de te ebből kettőre kérsz szabit, háromra táppénzt. Ilyen esetben leadod az igazolást, két napi igényedet elutasítjuk, mert arra az időre nem ért keresetveszteség a szabi miatt, a maradékra állapítunk meg tp-t. Kifizetőhelyet viszek huszonéve...
Ezt kétszer is el kellett olvasnom, hogy értsem :)
Szóval erre a hétre irt ki a doki, és beküldöm a könyvelőnek a tappenzes papirt, de ebből 3 napra ha szabit írok a jelenlétin, akkor az oep automatikusan csak 3 napot fizet ?(6 napos most a hét)
Remélem nem cseszi el a bérszámfejtő, elég bénák.
Mi ebben a szemétség?
A gyáp plusz lehetőség. Ha te vagy beteg, ugyanúgy előbb a betegszabi ketyeg.
En soha nem voltam még betegszabin.ha Gyáp miatt nem tudok dolgozni arra miert nincs Gyápszabi akkor? Vagy az miert nem számit betegszabiba?
Én nem lépek le egy kis náthával, mint más kollegák folyamatosan. És nekik jár arra fizu, de amikor én vagyok kényszergyápon 40 fokos lázas gyerekkel, akkor redukálják a fizetést keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!