Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mennyire hatékony az elektromo...

Mennyire hatékony az elektromos orrszívó? Hol érdemes venni? Gyógyszertár vagy rendelni? Kell valami szempontot nézni a vásárlásnál?

Figyelt kérdés
A porszívóra csatlakoztatót nem tudjuk használni ugyanis ordít már a hang hallatán.Meg hát ha éjjel kéne használni nem igazán praktikus.
2017. nov. 25. 11:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%
Engem se érdekelt a szomszéd, bár igaz, szóltam, ha náthás volt a baba, hogy alighanem éjjel zörgünk majd. Megértette. Ja, amúgy ő is üvöltött sajnos egy ideig, de mára már maga fekszik pózba, hogy szívjam ki, mert rájött, hogy sokkal jobb utána.
2017. nov. 25. 14:15
 12/12 anonim ***** válasza:
eddig akinek a környezetembe volt (lehetett 5e vagy 20e ft-os is) mindenki szidta, "csak azt meg ne vedd" tanácsokat kaptunk. Akkor már inkább vegyél egy nagyon halk porszívót. Bár kb 30-40mp kiszívni az orrát, mi 10 emeletes panelban lakunk és simán használom hajnali 2kor is. Alattunk és mellettünk is ismerős lakik, közvetlen falszomszéd a hálójuk. Mikor éjjel kellett szívni a kislányom orrát, másnap elnézést kértem, néztek rám mint borjú az újkapura, mert semmit sem vettek észre belőle. Ha tartasz tőle, kérj előre elnézést. A porszívónak igazán fehér zaj hangja van, ha alszol, fel sem ébredsz rá, sok baba imádja pici csecsemőként, elalszanak rá.
2017. nov. 27. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!