Nem értem, nincs közösségben mégis havonta 1-2* össze szed valamit. Miért?
Figyelt kérdés
2 éves kisfiam sűrűn össze szed valamit. Hasmenés vagy orrfolyasm vagy torokgyulladas.
Nem jár közösségbe viszont minden reggel visszük a nagy tesot oviba. De ritkán érintkezik ott bármilyen tárggyal. Mert ameddig atoltoztetem a tesot ő a babakocsiban ül.
A tesoja szeptember óta kb 2* volt beteg amivel itthon maradt. Szóval nem nagyon értem.
Pedig eszi a vitaminokat sok gyümölcsöt stb.
2017. nov. 21. 13:18
1/10 anonim válasza:
Boltba, jatszoterre jartok? A nagy is hazahozhatja, es lehet tunetmentes.
2/10 anonim válasza:
Lehet néha elkellene menni közösségbe h szokja a bacikat nem?
3/10 A kérdező kommentje:
Jatszira nem.mert hideg van. De boltba persze
2017. nov. 21. 13:20
4/10 anonim válasza:
bemegy egy beteg a boltba, beleköhög a kezébe, megfogja a terméket, rajta lesz a baci
másnap mentek ti, gyerek megfogja, szájához nyúl...
amúgy immunrendszert kéne erősíteni!
5/10 anonim válasza:
Nálunk is ez van 19 hónapos, nekünk broncho vaxomot írt fel most a doki, tényleg rá kell feküdni az immunrendszer erősítésre, de amúgy mondta hogy rengeteg a felső légúti betegség most, főleg ilyen korba még fejletlen immunrendszer miatt könnyű elkapni.
6/10 A kérdező kommentje:
Isoprinosinet szedett legutóbb
2017. nov. 21. 13:31
7/10 anonim válasza:
Túl van féltve a gyerek. Az enyém fél évesen már bemászott négykézláb az ovi terembe :) Minden tömeges rendezvényen ott voltunk, oviba is suliba is. Játszóra is megyünk most is 2 évesen, Nem volt beteg 1 éve!!! Most lehet az lesz, mert én nagyon az vagyok. De apjától pl nem kapta el.
8/10 A kérdező kommentje:
Nincs túl féltve természetesen ő is volt már a csoportszobaba többször is,sőt ő is bement sokszor maszva még kisebb koraba. Én a mostani helyzetre gondolok h mióta elkezdődött az ovi leginkább csak babakocsiban ül.
2017. nov. 21. 13:38
9/10 anonim válasza:
isoprinosine jó, folyamatosan kell adni. Broncho waxom is jó.
10/10 anonim válasza:
A legtöbb kórság cseppfertőzéssel terjed és ez nem azt jelenti, hogy telibe le kell hapciznia valakinek hogy elkapja. Ott van az a levegőben, zárt térben főleg, nem kell kivenni a babakocsiból hogy benyaljon valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!