Miért jön elő neki újra és újra?
Kisfiam mellkasan apró pici piros pöttyek jelennek meg időnként. Orvos azt mondta valószínű kontakt allergia. Tehát öblitő,tusfurdo stb okozhatja.
Kb 3 hete át váltottam sensitiv öblitőre. Az egész ruhatara át lett ezzel oblitve. El is múlt neki az allergia. De most két napja újra elojott és nem értem miért hisz nem valtoztattam az obliton.
A mosópor tomi. Arra azért nem gyanakszom mert ezt a kört már télen is lefutottuk és akkor a mosoporra semmi baja nem lett,ugyanez volt.
Mi lehet a baj?
Esetleg kenjem neki valamivel?
4 éves
Vagy nem az öblítő okozza.
Vagy a sensitive öblítőre is érzékeny. Nem lenne meglepő, mert csak marketing a sensitive felirat, az összetevőket kell nézni vagy legegyszerűbb elhagyni az öblítőt.
Hagyd el az öblítőt teljesen, öblíts ecettel. Ha az illatot hiányolnád, használj (jó minőségű) mosóparfümöt.
Egyébként nem biztos hogy kontakt, figyeld hogy tudod-e valamilyen élelmiszerhez kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!