Hogy működik, ha nem tudom orvoshoz vinni?
Hétfő délutántol lázas. Aznap nem volt rendelés.
Ma egyfolytában lázas és hasmenéses és én is elkaptam, nekek migrénes fejfájásom van.
Igy nem tudom bevállalni, hogy tűző napban hurcibáljam dokihoz a 39 fok feletti gyereket és orákat várakozzunk a rendelőben, hogy aztán megint cűgöljem haza, míg össze nem esek én is.
Orvost nem tudom házhoz hivni, készpénz nincs nálam azt kifizetni, amugy sem szeretném az otthonomban fogadni.
Hétfőtől kéne elvileg táppenzen lennem, a főnök is mit fog ehhez szolni hogy igazolásom sincs es csak fogtam magam, hetfőn munkahelyről rohantam a gyerekért.
Legszivesebben ha holnap több erőnk lenne, járnám meg az orvosig az utat. De akkor lehet ki sem ír hétfőtől.
Ma szinte félájultak vagyunk.
Ismerősök nem segitenek mert félnek a virustol.
Hát én felhívnám az éppen rendelő dokit (akkor is ha nem a saját dokinak van rendelése) és megkérdezném, hogy mit lehetne tenni?
Mindenképp magadhoz kellene hívnod a dokit, mert különben sokkal nagyobb baja lesz a gyerekednek ha lázasan hagyod. ne veszélyeztesd az életét.
Hívd fel a körzetis dokit, bárkit, asszisztenst, hogy ez van, jöjjenek ki, de a pénzt később tudod rendezni, mi a teendő ilyenkor?
Kérlek segíts rajta. Engedd el most a kellemetlenséged, hogy oda menjen bárki. Igenis menjen, különben lázgörcse lesz a gyerekednek!
Hívd fel a háziorvost, mást nem igen tudsz tenni, mert max egy nappal korábban írhat csak táppénzre.
Vagy:
Taxi? Mert náluk lehet kártyával is fizetni.
Ha ők nem segítenek, akkor meg 104 tárcsázás. Kérdezd meg a diszpécsert, hogy van-e ilyen esetben lehetőség a segítség kérésre? Vagy kihez tartoznak az ilyen esetek? Amúgy biztosan körzetis dokihoz..
Én is hívtam már fel őket egy kérdés miatt. Szívesen válaszoltak.
15 órátol rendel az orvos. Most akartam volna indulni, de hasmenés lett belőle és elaludt a gyermekem.
Majd felhivom.
Most visszaszolt egy ismerős, hogy elvisz 3-kor az orvoshoz. Csak éljük tul addig a várakozást is. Most egy kicsit lentebb van a láza, én szenvedek most a fejgörcstől.
Köszi a tanácsokat! Megoldjuk, kitartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!