Csillka kérdése:
A ket hónapos kisfiamnal eszrevettem a karjan feluk majdnem a vallnal egy mogyoró nagysagu keménységet mint ha egy darab csont vagy valami lenne, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Par napja vettem eszre, kívülről is latszik kekes kicsit olyan mintha a bőr alá egy mogyoró szorult volna. Nem lázas eszik alszik jókedvű ( ha nem faj a hasa ). Nehezen bofizik ezert sokat emelgetjuk, lehet attol h megeroltetodott s karja ? Neztem mashol a testen de nem lattam sehol itt kb. 3 napja vettem eszre2017. júl. 6. 17:46
12/16 anonim válasza:
Néhány nap múlva lelappad és egy pici forradás marad utána.
A gyerekorvosnak mutasd meg, ha nagyon csúnya. A lányomé gennyes volt, de az előzetes tájékoztatás alapján bőven normális volt az is. 3-4 nap alatt elmúlt.
13/16 A kérdező kommentje:
De ujszulott korban kapta es most 9 hetes , szoval azota eltelt kis ido. Alig latszik enyhen sotetebb szinu mint a bore , nem elmozdithato hanem merev , ahogy piszkalom nem vettem eszre h.fajns neki es kemeny mint egy mogyoro. Par napja vettuk eszre de akar ott lehet par hete is. Mivel a bal karjan felul van igy nem is figyeltuk.
2017. júl. 6. 23:06
14/16 anonim válasza:
Ennek az oltásnak ilyen a természete. Mindkét lányomnál 2 hónapos korban "indult be", de gyorsan el is múlt. A forradás megmarad.
15/16 anonim válasza:
Ahány baba annyi reakció. Az én fiamnak például gennyesen ki is fakadt. Előtte és az után is piros. Még nincs 1 éves, de még mindig látszik neki.
Amúgy igen, kórházban adják, Te nem is látod mikor. Kötelező oltás ezért nem "kérdezik" meg tőled. De tájékoztatást kellett kapnod.
16/16 A kérdező kommentje:
Valoszinu oltastol van mert pont ott van es mas oltas nyomot nem latok. Csak nem tudom mert lett ilyen es mikor fog eltunni ha egyaltalan eltunik.
2017. júl. 7. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!