Ha tegnapi pupillatágítás miatt fényérzékeny a szeme, szoljak, hogy bölcsiben ne vigyék udvarra, vagy ne is vigyem?
Ugy tudom, ilyenkor sérülékeny a szem. Még most is hatalmas a pupillája, az orvos azt mondta 2-3 napig tart a szemcsepp hatása.
Borzasztoan hunyorog afényre még. A napellenzős sapka nem sokáig marad rajta es kétlem hogy arra a gondozok tyukanyo modon figyelnének.
Gondoltam szolnék hogy ne vigyék udvarra, mert ahogy láttam ugy is váltják egymást a gyerekek, vannak akik még készulnek ki az udvarra, mig mások már jönnek be, szoval ha mindig a benti turnushoz csapodna, talán kivitelezhető.
A munkahelyen nem jönne jol a szabi...de ha a gyermekem szeme mulik rajta, es csak igy megy, kiveszem.
Ugy tudom ilyenkor károsithatja maradandoan is a fény a szemüket.
Erre gondolvan elore kellett volna a munkahelyen szabadnapot intezni, nalunk sem orulnek az ilyen hirtelen "ma nem tudok bemenni mert hirtelen kiderult hogy tegnap pupillatagitasra kellett mennunk...."
Ez csak a jovore vonatkozolag tanacs :)
1.
Pont addig sütött a nap, míg kint voltak
Szemetek voltak, a sapkát sem adták rá.
Holnap az igazgatónál indítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!