Náthás lett a lányom. Még nem köhög. Adjak neki valamilyen gyógyszert? Sinuprent van itthon.
Nem tudjuk mennyi idős, de én nem adnék.
Ha kell szívnám az orrát, kapna c vitamint, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.
Én ha elmondom a véleményem , mindig az ár ellen megyek.
De én azt mondom hogy felesleges minden kis megfázás , kis taknyosságra gyógyszert szedni. A szervezetnek van egy immun rendszere, ami nagyon sok féle betegséget ki tud gyógyitani, ellenállóvá tudja a szervezetet tenni. Minél hamarabb és többször rászoktatják a gyógyszerre a szervezetet, annál inkább kevésbé lesz ellenálló . De hát nehéz ezekkel a reklámokkal felfenni a versenyt, amikor egész nap ez megy a tv-be rádióba.
A nátha egy vírus.
Nincs ellene gyógyszer. A tüneteit vagy az esetleges bakteriális felülfertőzést lehet gyógyítani, ha muszáj, de inkább csak a tüneteket csökkentik.
Ha nem köhög, nem lázas, gondolom, csak picit szipog. Arra minek adni bármit is? És mit?
Szerintem ez kissé lökött kérdés. Mi az hogy náthás? Kicsit folyik az orra? Na, én nem adok még arra gyógyszert a gyereknek sem, meg magamnak sem. Lázas? Ha kell, csillapítsd. Én azt is csak akkor szoktam, amikor látom a gyereken, hogy már nem jó neki. Sima láznál, meg jókedvnél eszemben sics adni semmit.Friss gyümölcslé, mézestea, c vitamin.
Meg mondjuk fontos lenne azt is tudni mennyi idős gyerekről van szó. Nálam a homeós vackok szóba sem jöhetnek, mert nem hiszek bennük.
Orvoshoz sem viszem ennyivel, ott csak még több bacit szed össze.
De hát, ugye....jó lenne tudni mit takart a "náthás lett".
A Sinupret nem homeopátiás, hanem gyógynövényes gyógyszer, a kettőnek köze nincs egymáshoz.
Ezt csak úgy leírtam, mert itt is homeopátiásnak hiszi valaki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!