Ti most utaznátok Szegedre 10 hónapos, kanyaró ellen nem beoltott babával?
Nincs ez a dolog túllihegve, csupán jobb az elővigyázatosság!
Románia itt van a szomszédban, és ott már nem egy ember halt bele ennek a szövődményeibe. Köztük egy 2 éves kislány is.
Magyaországon pedig nem egy Román dolgozik, egész országszerte, akik ki-be járkálnak az országból! Tapasztalatból tudom.
Én nem vinném míg nincs meg az oltása, de utána sem a legbiztonságosabb.
Ha te kaptál oltást, az anyai immunanyagok védik.
Nincs járvány, nem kell túlparázni. Egyébként is, a kanyaró csak legyengült immunrendszerű embereknek életveszélyes.
#2-es, miről beszélsz? 15 hónaposan adnak oltást, előbb nem. Romániában már oltanak előbb is a járvány miatt, de itt egyelőre erre nincs lehetőség, akárkit kérdeztünk, szegedi gyerekorvosokat, ÁNTSZ-t, László Kórház Védőoltás ambulanciáját, mindenki rázza a fejét.
13 hónapos Csongrád megyei gyermek anyukája vagyok.
bírom ezt, túl van lihegve... gondolom az ottaniak is azt gondolták, túl van lihegve, míg meg nem betegedett a gyereke vagy a szomszédja... inkább legyen "túllihegve", mint hogy a pár hónapos gyerekem elkapja... szerintem.
Kérdező, én nem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!