Jobb oldalam miért fáj?
23 hetes kismama vagyok és úgy fáj a jobb oldalam , mintha beszorult volna a levegő, de még sem ... Volt amikor több napig elkísért utána elmúlt és tegnap óta megint elő jött ez.
nincs magas vérnyomásom nem is vagyok túl súlyba. Vagy inkább a baba nyomhatja ? Nagyon félek . Holnap megyek az orvoshoz valaki tudna adni egy megnyugtató választ, mert nem tudok emiatt aludni . :/ koszonom
Az előző párbeszédet nem értem, de mindegy is....
Szerintem ne izgulj, nincs nagy gond. Én 24 hetes vagyok. Nekem is vannak ilyen jellegű fájdalmaim. Megnézettem magamat és a doki szerint minden ok. Zárt a méhszáj és a baba is jól van. Azt mondta, hogy most már a babának egyre növekszik a súlya és emiatt vannak ezek a fájdalmak. A másik dolog amire rájöttem, hogy a baba gyakran elnyomja a beleimet, és emiatt teljesen felpuffadok. Olyankor beveszek egy Espumisant és egy kis idő elteltével elmúlik s fájdalom. Boldog várakozást kívánok!
Utolsó válaszoló köszönöm szépen :)
Elozonek meg csak annyit hogy fordulj fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!