Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » SoS! Tudnátok ajánlani Győrben...

SoS! Tudnátok ajánlani Győrben, vagy Zalaegerszegen olyan gyereksebészt, aki rá tudna nézni a kisfiam kukacára?

Figyelt kérdés
Nem tudjuk, hogy indokolt-e a hátrahúzás, ha nem muszáj még nem szeretnénk elkezdeni, de nem tudjuk, hogy letapadás vagy szűkület van-e, indokolt-e egyáltalán? Olyat keresünk, aki feleslegesen nem erőlteti ezt. Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. jan. 9. 10:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Zalaegerszegen Dr. Szalontai Tibor Főorvos urat ajánlom. Magánrendelésén is foglalkozik gyerekekkel. Sztk ban van a maganrendeles.
2017. jan. 9. 12:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Egerszegi SZTK-ban van a Szalontai főörvos úr magánrendelése. Nagyon sokan járnak hozzá. A főorvos úr urológus és sebész is. Hozzá jártam én is anno fitymaszűkülettel. Lelkiismeretes orvos nagyon. Minden lehetőséget elmond a betegséggel kapcsolatban. Ami nem utolsó szempont, hogy tapasztalata is mint a tenger.

(Amúgy respect+ a szülőknek, hogy azonnal orvoshoz fordulnak, a fütyivel kapcsolatban, sok fiú szenved emiatt később, amikor már baj van és a gyerek lelkiismereti okokból nem fordul orvoshoz. A későbbiekben sem árt figyelni a fütyire és nyíltan kell kezelni ezt a témát akkor a gyerek sem zárkózik majd el előle.)

2017. jan. 9. 13:06
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát majdnem letámadtak anyukák hogy minek engedtem hogy megmutassa a kukactornát a doki,még nem volt 1 éves, na de..mi alapján,mármint felülbírálom szívesen ha van alapja,és beszéltem már szakemberrel,hogy nem szükséges. Nem hiszem hogy minden anyuka orvosnak született,sajnos,és csak sajnálni tudom,hogy van aki ahelyett hogy finoman segített volna benne,hogy megnyugodjak,még azt az érzést kelteti bennem,hogy milyen szaranya vagyok emiatt,mintha nem állnék ki a gyerekem mellett.Na de ezt nem nekem kötelességem tudni,nem vagyok orvos,tapasztalt,és végképp időm sincs arra,hogy állandóan ezzel foglakozzak.
2017. jan. 9. 13:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül beszélni fogok szakemberrel,és tényleg köszönöm,aki érdemben tudott hozzászólni,vagy szakembert írni,tényleg segítség volt!
2017. jan. 9. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!