Himlő lenne? Vagy mi?

Figyelt kérdés
Kisfiam fél éves. Tegnap este kijött a kezén egyetlen egy piros pötyi.Reggelre nem lett több neki,ez az egy sem csúnyább,mint volt. Hólyag szerű,de inkább egy pattanásra hasonlít,körülötte piros. Hólyagos himlőre gondoltam... Sajnos az orvosunk nem valami jó...ezért kérdezek itt.
2017. jan. 7. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálad biztos jobb az orvos.

Egy pöttyből himlőre?

2017. jan. 7. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Csipes?
2017. jan. 7. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Hány ilyen kesz még,jujj jujj meg még mennyi minden !!

Egy 3 gyerekes

2017. jan. 10. 07:11
 4/4 A kérdező kommentje:

kicsit eltűntem..ugyanis...tényleg himlő lett belőle.

kedves első válaszoló képzeld az orvosunk egy használhatatlan ember....mikor fiamnak 39 (!!) fokos láza volt azt mondta,hogy "jajj anyuka ez nem láz"...kórhàz lett a vége...amikor a váladék annyira le volt tapadva a tüdejébe,hogy még én is hallottam szabad füllel..na akkor hazaküldött hogy a gyereknek kutya baja és a makk egészségednek nincs helye az orvosnál...ugyszintén kórhàzban kötöttünk ki...úgyhogy ne ítélkezz ha ilyeneket nem tudsz

2017. jan. 11. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!