10 hónapos Babám ritkan köhög. Mit tegyek?
Éjszaka kicsit sűrűbben köhögött, most nappal pedig 1-2x, nem vészes. Az orra ritkàn folyik, nem lázas.
Szeretném megelőzni, hogy betegebb legyen. Tudtok ajánlani valamit?
Orvoshoz még nem szeretném vinni a beteg gyerekek közé.
Vidd ki a friss levegore, delelott, delutan. Sok tea.
De ha napokon belul nem javul, orvos.
Èn úgy gondolom, ha elviszem orvoshoz ma, lehet, hogy még betegebb lesz, mert elkap még valamit a beteg gyerekektől. Ezért ma itthon próbálom kúrálni, ha nem javul, vagy rosszabb lesz, holnap elviszem.
Kedves Első Válaszoló, hidd el, hogy nem akarok rosszat a Gyermekemnek, szimplán csak megpróbálok ésszerűen gondolkodni és nem rögtön orvoshoz rohanni, gyógyszerhez nyúlni, mikor lehet, hogy ezen a kis köhögésen egyéb más módszerrel is túl tudunk adni.
Azta paszta, hàt itt minden volt, csak épp a kérdésemre nem kaptam választ. Kivéve kedves Màsodik Válaszoló, köszönöm, hogy elolvastad a kérdésem.
Nem kioktatást vàrok, hanem tanácsot arra vonatkozóan, kinek milyen egyéb megoldás vált be, mint az orvos.
Igen, orvoshoz kell vinni a gyereket, amennyiben nem javul 1 napon belül, ennek a híve vagyok. De ha köhint egyet, nem rohanok Vele az orvoshoz, hogy tömje tele gyógyszerrel, ezzel a természetes védekezőképességét tönkretéve.
Persze mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
A későbbiekben köszönöm, nem kérek kioktató, megmagyaràzó válaszokat.
Minden építő jellegű választ nagyon megköszönök!!!
Szia. Nálunk is így kezdődött. Először pár köhögés, aztán krákogás a végén már este aludni sem bírt. Már az elején orvoshoz vittem, de az antibiotikumok ellenére tüdőgyulladás lett a vége 9 hónaposan. Sajnos azóta is van köhögés, de a tüdeje tiszta. Mitől lehet?
Remélem nálatok minden oké volt.
Köszi, végül nem vittem orvoshoz. Sinupretet adtam Neki, 2 nap alatt helyrejött.
Egyébként valóban nehéz eldönteni, hogy mivel ártok, mivel segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!