Meningococcus B?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 és fél éves kisfiam van! A menjugate-val be van oltva. Viszont hogy most nagyon gyakori (sajnos budapesten is meghalt egy kisgyermek agyhártyagyulladásba...) a megbetegedés. Érdeklődnék hogy megéri e beadatni a B típusú ellen is? Illetve van e mellékhatása? Ő is bölcsödés.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Szép Napot!

2016. dec. 29. 09:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
En beadattam
2016. dec. 29. 09:55
 2/11 anonim ***** válasza:

en beszerettem volna adatni mind a két fiamnak. a v.nő a háziorvosunk es egy kórházi dolgozó is lebeszélt róla.

így nem lettek beoltva.

fogalmam sincs hogy jól tettem e.

2016. dec. 29. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:
2 éves kislányom van, tegnapelőtt adattam be neki az első oltást, nem volt semmi baja utána. Én is rettegek ettől a betegségtől.
2016. dec. 29. 12:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Kulfoldon elek, tavaly majustol elerheto az oltas, es tavaly szeptembertol kotelezoen benne van az oltasi rendben.
2016. dec. 29. 12:56
 5/11 anonim ***** válasza:

2- es, meg beadathatod ...

A lebeszelo vedononek meg nyugodtan mutasd meg az elhunyt gyerekek gyaszjelenteset, kivancsi vagyok mit szolnak.

2016. dec. 29. 12:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Kerdezo, megeri e- ?

Inkabb, mint meghaljon!

Az enyem 3 honaposan kapta az elsot, semmit nem okozott!

2016. dec. 29. 14:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Akik beadatták, mennyibe került? Csak mert a neten 30 ezer forint körüli árakat találtam. Ez reális?
2016. dec. 29. 15:25
 8/11 anonim ***** válasza:
7, sajnos igen... a C elleni 2000párszáz ft, abból kell 3 is asszem. a B az drágább, mint a rota, de én is nagyon gondolkodom rajta...
2016. dec. 29. 15:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez oltas eletmento lehet. Inkabb ez, mint egy draga karacsonyi ajandek!
2016. dec. 29. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Én oltásellenes vagyok !!

A lányomnak egyet beadattam még asszem 6 hósan nem tudom!!Azóta 3 gyerekem van be nem adatnám!Lassan az élet ellen is oltanak!

Kampány van ,most az agyhártyagyulladás!!Istenem ébredjetek már föl!!!

Nem tűnik fel senkinek hogy minden évben kitalálnak valamit ??!!Népirtás folyik!!

2016. dec. 30. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!