Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kruppos picinek lehet használn...

Kruppos picinek lehet használni mellkaskenőcsöt?

Figyelt kérdés
1 éves, baby luuf-ra gondoltam.
2016. dec. 17. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Használhatsz persze, de nem nagyon fog használni. Hideg levegő (ilyen időben sok szellőztetés, nyáron nyitott fagyasztó előtt ücsörgés természetesen rendesen bebugyolálva) a legjobb szer rá.
2016. dec. 17. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Enyém is kruppos. Semmit nem ér ha rohama van a baby luuf sajnos. Ki kell állni az ablakba vele, és/vagy kúp, és ha nem használ, kórház. Nekünk "sima" köhögésre sem használt soha, amúgy sima köhögésből is befulladt idővel mindig.
2016. dec. 17. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Hideg levego
2016. dec. 17. 23:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a szoba le van hűtve és mi is ablakba ülünk és Salvussal inhalálunk ha fullad, csak hiába szívom ki az orrát akkor is szörcsög mintha tele lenne, gondoltam hátha segít tisztábban venni a levegőt ha bekenem. Csak olvastam valaki azt írta krupposnak nem szabad ilyeneket használni és elbizonytalanodtam. ..
2016. dec. 18. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!