Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Valakinek a babájának volt...

Valakinek a babájának volt már valami vírustól, vagy bármitől hetekig tartó hasmenése? Részletek lent, már nagyon kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Kisfiam most 7 és fél hónapos, hat hónapos volt, amikor beteg lett, folyt az orra, köhögött. Kapott rá antibiotikumot, közben szépen jöttek a fogacskák is. Meg is gyógyult, de utána jelentkezett erős hasfájás és hasmenés. Ismét adtam neki probiotikumot az orvos javaslatára, hogy az antibiotikum utóhatása lehet. Három napig jól is volt, utána a 6. fogacskája kezdett el kibújni, újra kezdődött ezzel egy időben a hasmenése is. Mikor áttört a foga, akkor úgy gondoltam végre megoldódik, de nem így történt, még rá 5 napra is ment a hasa, meg fájt is neki, így ekkor elvittem az orvoshoz. Javasolta a probiotikumot, folyadékpótlást, nem eszik azóta a tápszeren kívül tejeset, vagy megterhelőt, kapott görcsoldót. Mégsem javul a dolog. Összességében már lassan 3 hete megy a hasa. Holnap viszem vissza az orvoshoz, gondolom most már el lesz küldve a székletminta kivizsgálásra. Mitől lehet ez? Nagy baj lehet, vagy előfordul ilyen? Bocsi hogy hosszú lett, köszi ha olvastad, ha még válaszolsz is azt pláne! :)

2016. dec. 11. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Juj,nagyon sajnálom :(. Tudom ördögi kör. Az én lányomnak 2 fajta antibiotikumtól nem fájt a hasa, Cefzil, Azi sandoz. Esetleg,ha véletlenül megint kellkérdezz rá a dokitól. A bélflorát hosszú idő regenerálni, 6 hét. Mi másfél évig diétáztunk, szedtük a regenerálót. Nem tudom ilyenkor a szelekre nem jó az infacol vagy meleg párna? Kitartás Nektek, sajnálom, hogy így jártatok. Nem küldtek még el titeket gasztroenterologiára?
2016. dec. 29. 14:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenképp rákérdezek erre a kettőre, de remélem már nem fog mostanában kelleni.. :/ Nem küldtek még a gasztrora, mondván valószínűleg csak átmeneti probléma, ami az antibiotikum miatt van. De ha januárban is végig marad ez a gond, akkor kérni fogom a kivizsgálást.
2016. dec. 29. 18:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Remélem már jobban vagytok. Jól megjártátok. Remélem minnél hamarabb megoldódik a probléma. A gasztro nem hülyeség. Vérből szinte mindent látnak. Kitartást és jobbulást Nektek meg persze BUEK.
2016. dec. 30. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!