15 hónapos MMR oltás . Volt, aki hasonlóan sok utóhatást tapasztalt a babáján?
Rubeóla, mumps oltás, szerintem ez ilyen, rátesz, hogy őszi idő van, meggyengült az immunrendszer és kevés a fény.
Adj neki több pépesített nyers zöldséget, esetleg hagymát, és egyéb "vírusellenes" dolgot, én mézes sütőtökkel próbálkoznék úgy hogy mondjuk kevés zellert is turmixolok közé nyersen és a tök egy része is nyers. Kicsit segíteni kell neki, lehet túl erős volt neki a koktél. A legtöbb baba kaja, biológiailag steril a babatápokban levő "vitaminok" pedig rosszul hasznosulnak. Hagyd többet aludni, az is segíthet, illetve ha ébren van akkor biztosíts megfelelő mennyiségű fényt neki ami nem ledes forrásból jön. Ezek kellenek a vitaminok hasznosulásához.
"Én mégis úgy gondolom, hogy ezzel lehet összefüggésben, mert az oltás után kezdődött közvetlenül."
Igen, ezt hívják véletlen egybeesésnek. Ha én karácsony után leszek influenzás, akkor nem a fenyődísz okozta, nemdebár?
Köszönöm a válaszokat!!!
Igen...igyekszem minél több friss,pépesített zöldséget és gyümölcsöt adni neki!!!
Citromos-mézes teát iszik,de a sütőtök is jó ötlet...megcsinálom!!!Köszönöm az első válasz adónak!!!
A második válaszoló cinizmuságát nem értem....:/
Harmadik válaszoló: Köszönöm a megnyugtatást!!!
Bízom benne,hogy nekünk a kórház ki fog maradni..:(
És hogy hamar lecseng ez az egész.
Mire túl leszünk rajta,jön a következő szuri....ez egy őrület!!!
Érdekes dolog ez.3-szor voltunk már a dokinknál,aki oltás elött figyelmeztetett lázra és kiütésekre.
Most azt mondja nem az oltás,hanem a legyengült immunrendszer beszedett egy vírust.Első tipp a száj-láb-kéz betegség volt,de mivel csak az arcán van kiütés ,ez kilőve.
Jah......és még ezt megelőzőleg a helyettes dokitól kaptunk Sumetrolim sirupot a nyirokcsomókra....:/
Rögtön tolja az antibiotikumot vizsgálat nélkül..... aztán ha kell majd tényleg, akkor nem használ...:(((
Az oltás mindenképpen megdolgoztatja a szervezetet és valószínű nálatok rájött erre egy vírus is. A sántítás miatt én bevinném egy vérvételre (pl Heim Pál sürgősségin rutinból megnézik ilyenkor). Vírus okozhat ízületi gyulladást. Azt, hogy oltási szövődmény-e, vagy sem ez után meg lehet mondani.
Tehát én tovább vizsgáltatnám mindenképpen.
Megmondom őszintén,én már nem tudom,mi van.
2 naponta vittem orvoshoz múlt héten........nem lát rajta semmit.
Holnap viszem vissza kontrollra......
Vasárnap este vettem észre,hogy már a nyakán is kint vannak a nyirokcsomói mindkét oldalon,ágyékban is érezni picit.
A végtag fájdalom csökkenni látszik,néha mutatja csak a lábacskáját.....és most ma pl a nyaka alatt-mellkasát piszkálta...közben nyafizott.......lehet tényleg valami vírus.Hajnal óta köhécsel és kezd náthás is lenni. :(
Én már nem tudom,mikor keveredünk ki belőle.
Sajnos itt a világ végén,ahol mi lakunk,nincs gyerek sürgősségi,a lehetőségeink picit kötöttebbek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!